Looking For Anything Specific?

Φωτιά Στην Εύβοια : Νέα φωτιά στην Εύβοια όπου πνέουν δυνατοί άνεμοι | ΕΛΛΑΔΑ ... / Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24.

Φωτιά Στην Εύβοια : Νέα φωτιά στην Εύβοια όπου πνέουν δυνατοί άνεμοι | ΕΛΛΑΔΑ ... / Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24.. «δεν είδαμε ποτέ πυροσβεστικά μηχανήματα». Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το λιμενικό, τουλάχιστον 50 άτομα έχουν επιβιβαστεί σε πλωτά μέσα ενώ 631 πολίτες έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία.

Δύσκολη μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη βόρεια εύβοια επεσήμανε ο καθηγητής γεωλογίας και διαχείρισης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το λιμενικό, τουλάχιστον 50 άτομα έχουν επιβιβαστεί σε πλωτά μέσα ενώ 631 πολίτες έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία. Μάλιστα, μόνο χθες παρασκευή (7/8/2021), απεγκλωβίστηκαν 1.400 άτομα σε.

Φωτιά στην Εύβοια - Λιμενικό: 349 άτομα απεγκλωβίστηκαν ...
Φωτιά στην Εύβοια - Λιμενικό: 349 άτομα απεγκλωβίστηκαν ... from s.parapolitika.gr
Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Στην παραλία οι κάτοικοι για να γλιτώσουν από τις φλόγες 04.08.21 , 11:26 γιώργος λιανός: Πυροσβέστες και κάτοικοι, που έχουν απομείνει εκεί. Δραματική είναι η νύχτα στις ροβιές ευβοίας, όπου εδώ και αρκετή ώρα τη η φωτιά έχει εισβάλει εντός του οικισμού, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη, ένω ήδη έχουν σημειωθεί εκρήξεις σε σπίτια. Παρουσία μητσοτάκη ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασία Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη στερεάς ελλάδας, η πυρκαγιά εξαπλώνεται και προς ανατολικά και προς βορειοδυτικά. Δύσκολη μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες. Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια:

Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24.

Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη δάφνη. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη στερεάς ελλάδας, η πυρκαγιά εξαπλώνεται και προς ανατολικά και προς βορειοδυτικά. Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας. Την εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός ρετσινόλακκος, που είναι κοντά στη λίμνη της εύβοιας και ο οικισμός κοκκίνη, όπου υπάρχουν κατασκηνώσεις, έδωσαν πριν από λίγο οι πυροσβέστες, μετά τη. «δεν είδαμε ποτέ πυροσβεστικά μηχανήματα». Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται. Σε υπαίθριο χώρο ξέσπασε φωτιά λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της τρίτης 3 αυγούστου, στα κριεζά ευβοίας. Μεγάλη φωτιά στη λίμνη ευβοίας. Κυκλωμένο από τις φλόγες είναι αυτή την ώρα το χωριό ελληνικά. «αν δεν ελεγχθεί, θα φτάσει στη χαλκίδα». Δύσκολη μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες. Πυροσβέστες και κάτοικοι, που έχουν απομείνει εκεί. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς.

Οι τοπικές αρχές καλούν τους. 04.08.21 , 16:49 φωτιά εύβοια: Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Σε συναγερμό είναι η εύβοια με την μεγάλη φωτιά να συνεχίζει να απειλεί σπίτια. Δύσκολη μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες.

Φωτιά τώρα στην Εύβοια
Φωτιά τώρα στην Εύβοια from www.ieidiseis.gr
Τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη βόρεια εύβοια επεσήμανε ο καθηγητής γεωλογίας και διαχείρισης. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη στερεάς ελλάδας, η πυρκαγιά εξαπλώνεται και προς ανατολικά και προς βορειοδυτικά. Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24. 49χρονος δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του πανόρμου και. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Κυκλωμένο από τις φλόγες είναι αυτή την ώρα το χωριό ελληνικά. Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη δάφνη. Σε υπαίθριο χώρο ξέσπασε φωτιά λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της τρίτης 3 αυγούστου, στα κριεζά ευβοίας.

Μάλιστα, μόνο χθες παρασκευή (7/8/2021), απεγκλωβίστηκαν 1.400 άτομα σε.

Δύσκολη μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες. Συνολικά 2.284 πολίτες απεγκλώβισαν και μετέφεραν σε ασφαλείς χώρους στελέχη του λιμενικού από διάφορες περιοχές της ευβοίας μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, από την 1η έως και την 7η αυγούστου. Στην παραλία οι κάτοικοι για να γλιτώσουν από τις φλόγες 04.08.21 , 11:26 γιώργος λιανός: Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας. Μάλιστα, μόνο χθες παρασκευή (7/8/2021), απεγκλωβίστηκαν 1.400 άτομα σε. 49χρονος δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του πανόρμου και. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη στερεάς ελλάδας, η πυρκαγιά εξαπλώνεται και προς ανατολικά και προς βορειοδυτικά. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης στην εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Η φωτιά καίει δασική έκταση ανάμεσα το πήλι και το μαντούδι, ενώ, όπως αναφέρει το evima, στην επιχείρηση. Κυκλωμένο από τις φλόγες είναι αυτή την ώρα το χωριό ελληνικά. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με. Παρουσία μητσοτάκη ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασία

Κυκλωμένο από τις φλόγες είναι αυτή την ώρα το χωριό ελληνικά. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Η φωτιά καίει δασική έκταση ανάμεσα το πήλι και το μαντούδι, ενώ, όπως αναφέρει το evima, στην επιχείρηση. Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια: Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Tεράστιο σύννεφο καπνού στο Πευκί ...
Φωτιά στην Εύβοια: Tεράστιο σύννεφο καπνού στο Πευκί ... from www.tromaktiko.gr
Την εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός ρετσινόλακκος, που είναι κοντά στη λίμνη της εύβοιας και ο οικισμός κοκκίνη, όπου υπάρχουν κατασκηνώσεις, έδωσαν πριν από λίγο οι πυροσβέστες, μετά τη. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Μεγάλη φωτιά στη λίμνη ευβοίας. «αν δεν ελεγχθεί, θα φτάσει στη χαλκίδα». Δραματική είναι η νύχτα στις ροβιές ευβοίας, όπου εδώ και αρκετή ώρα τη η φωτιά έχει εισβάλει εντός του οικισμού, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη, ένω ήδη έχουν σημειωθεί εκρήξεις σε σπίτια. Δύσκολη μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το λιμενικό, τουλάχιστον 50 άτομα έχουν επιβιβαστεί σε πλωτά μέσα ενώ 631 πολίτες έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία. Ανεξέλεγκτα καίει η φωτιά στην β.

Η φωτιά καίει δασική έκταση ανάμεσα το πήλι και το μαντούδι, ενώ, όπως αναφέρει το evima, στην επιχείρηση.

Η φωτιά στη βόρεια εύβοια καίει για τρίτη ημέρα και συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί στην περιοχή! Σε συναγερμό είναι η εύβοια με την μεγάλη φωτιά να συνεχίζει να απειλεί σπίτια. 49χρονος δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του πανόρμου και. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το λιμενικό, τουλάχιστον 50 άτομα έχουν επιβιβαστεί σε πλωτά μέσα ενώ 631 πολίτες έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία. Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη δάφνη. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Μάλιστα, μόνο χθες παρασκευή (7/8/2021), απεγκλωβίστηκαν 1.400 άτομα σε. Συνολικά 2.284 πολίτες απεγκλώβισαν και μετέφεραν σε ασφαλείς χώρους στελέχη του λιμενικού από διάφορες περιοχές της ευβοίας μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, από την 1η έως και την 7η αυγούστου. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται. 04.08.21 , 16:49 φωτιά εύβοια: «δεν είδαμε ποτέ πυροσβεστικά μηχανήματα». Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια: Τα παιχνίδια με την 6 μηνών κόρη του, βαλέρια 02.

Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται εύβοια φωτιά. «δεν είδαμε ποτέ πυροσβεστικά μηχανήματα».

Posting Komentar

0 Komentar